Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.W książce zamieszczono:- informacje o historii wędzenia;- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Współcześnie coraz większą popularnością cieszą samodzielnie wyprodukowane wędliny. Polacy coraz częściej wracają do tradycyjnych smaków, do własnoręcznie zrobionych wędlin z możliwie najlepszych produktów i według sprawdzonych przepisów, nierzadko przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Książka „Wędliny” to poradnik dla amatorów tradycyjnego sposobu wyrabiania szynek, polędwic, boczków i kiełbas.
3,29 zł
5,99 zł
Produkt niedostępny
1
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?