KATEGORIE
KONTO
tylko dostępne
sortuj:
tytuł
cena
data
Okładka książki Zdrowie w smaku
Książka poświęcona wykorzystaniu popularnych, łatwo dostępnych, dzikich roślin, do przygotowywania zdrowych, smacznych, a zarazem wyrafinowanych potraw. Znajdziemy tu opowieści o roślinach, które warto wykorzystać w kuchni, ich smakach, walorach odżywczych i oddziaływaniu na nasz organizm. Dowiemy się w jakich porach roku je zbierać oraz w jaki sposób zachowywać ich walory na dłużej. Co robić, aby je mieć w kuchni niezależnie od sezonu zbiorów, czyli jak suszyć, kwasić, kisić, smażyć i nastawiać nalewki. Grażyna i Jarek Uścińscy prowadzą wspólnie restaurację Moonsfera w Warszawie. Grażyna angażuje się również w szkolenia dla hoteli i restauracji, a przede wszystkim dla nauczycieli i uczniów szkół gastronomicznych. Jej kursy i pokazy cieszą się niezwykłym powodzeniem w całym kraju. Drugą wielką pasją Grażyny jest ogród. O roślinach wie prawie wszystko i potrafi tę wiedzę doskonale wykorzystać w kuchni. Swoimi doświadczeniami chętnie i umiejętnie dzieli się z innymi, czego ten poradnik jest najlepszym przykładem. Jarek z kolei uwielbia gotować, posiada też niezwykłą umiejętność – tworzy wspaniałe, autorskie receptury na wyjątkowe dania. Każde z nich to prawdziwe arcydzieło sztuki kulinarnej. Zarządza restauracją i podobnie jak Grażyna, prowadzi liczne szkolenia dla firm oraz warsztaty gotowania. Jest prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni. Nadzoruje przygotowania polskiej ekipy narodowej do udziału w międzynarodowych konkursach.
39,23
59,90 zł
1
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj