KATEGORIE
KONTO
tylko dostępne
sortuj:
tytuł
cena
data
Okładka książki Uczta.
Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać: Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą Pierś indyczą w panco z sałatką włoską Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
30,73
44,90 zł
Okładka książki Mistrz smaku. Gotuj z najlepszymi. Autorskie przepisy uczestników i jurorów akcji
Kim jest Mistrz Smaku? W każdym domu mamy osoby, które nie tylko świetnie gotują, lecz także dzięki swojej pasji pozytywnie wpływają na innych. Zbierają ich przy rodzinnym stole, uczą, jak jeść zdrowo i różnorodnie, tworzą piękne wspomnienia… Mama, dzięki której do dziś pamiętasz smaki z dzieciństwa, babcia, która robi najlepsze pierogi na świecie, mąż – mistrz grilla, córka – miłośniczka kuchni wegetariańskiej, sąsiadka, u której zawsze pachnie domowym ciastem. Są jednymi z nas. Zarażają bliskich swoją miłością do gotowania, dają radość, tworzą magiczną atmosferę. Telewizja TVN i marka Prymat chcieli docenić wszystkich tych, dzięki którym ludzie spotykają się przy wspólnym stole. Znaleźli twórców niezapomnianych smaków, łączących się z najpiękniejszymi wspomnieniami – z dzieciństwem, wyjątkowym spotkaniem, ważnym wydarzeniem. We wspólnej akcji wydobyli z cienia prawdziwych Mistrzów Smaku. Ludzi, którzy przez gotowanie wywarli na innych pozytywny wpływ. W książce znalazły się zarówno przepisy ekspertów: Michela Moran i Roberta Sowy, jak i propozycje dań przesłane przez uczestników akcji Mistrz Smaku. Zapraszamy do krainy kulinarnych inspiracji! Sprawdź, czy Ty również potrafisz w domowej kuchni wyczarować coś wspaniałego.
27,31
39,90 zł
Okładka książki Krok po kroku z Robertem Sową
Robert Sowa znany mistrz kulinarny dzieli się swoimi oryginalnymi przepisami. To książka, jakiej jeszcze nie było ponad 120 autorskich przepisów Mistrza pokazanych na kolorowych ilustracjach obrazujących poszczególne etapy wykonania każdej potrawy.Dodatkowo przy każdym przepisie znajdą się symbole informujące o czasie potrzebnym na przygotowanie potrawy i stopniu trudności.Proponowane przepisy to wielokrotnie sprawdzone przez Mistrza potrawy na zupy i przystawki, dania z ryb, mięs, wegetariańskie oraz dodatki. Autor poleca wykwintne, zdrowe i pachnące ziołami potrawy. Dzięki nim każdy kucharz i kucharka, nawet początkujący, bez trudu odtworzą smaki proponowanych dań oraz osiągną kulinarny sukces.
33,60
49,90 zł
Produkt niedostępny
Okładka książki Cztery Pory Roku
Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej.
32,53
44,90 zł
Produkt niedostępny
Okładka książki W poszukiwaniu smaku doskonałego
Mistrz Robert Sowa dzieli się swoimi nowymi autorskimi przepisami. Zakąski, sosy, zupy, dania mięsne, rybne i wiele, wiele innych smakołyków. Robert Sowa Mistrz kulinarny. Karierę gastronomiczną rozpoczął w rodzinnym Krakowie, zdobywając doświadczenie jako kucharz i kelner. Lata 1988-1992 spędził w Austrii, gdzie terminował u znanej w branży hotelarsko-gastronomicznej rodziny Cammerlander w tyrolskim Gerlos i w Bad Ischl. Miłośnikom kuchni znany jest przede wszystkim jako szef kuchni warszawskiego hotelu Jan III Sobieski, którą zarządza od 1994 roku. Robert Sowa to członek elitarnej Fundacji Klub Szefów Kuchni, honorowy prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz były kucharz polskiej reprezentacji w piłce nożnej, uczestnik Mundialu Korea-Japonia 2002. Autor książki kulinarnej Esencja smaku oraz publikacji romantyczno-kulinarnej Romans kulinarny. Juror wielu konkursów kulinarnych organizowanych w całej Polsce i reprezentant jury ze strony polskiej na wielu prestiżowych konkursach i pokazach kulinarnych. Wyróżniony tytułem honorowym przez Kulinarny Instytut Francuski, laureat prestiżowej nagrody Oskar Kulinarny 2004 w kategorii osobowość kulinarna roku oraz Oskar Kulinarny 2006 w kategorii książka. Hobby Roberta Sowy to organizowanie ciekawych wydarzeń kulinarnych w całej Polsce i zdobywanie kolejnych doświadczeń zawodowych.
42,43
62,90 zł
Produkt niedostępny
Okładka książki Życie kocha jeść
Kolejna książka uznanego mistrza kulinarnego. Tym razem Robert Sowa stworzył autorskie dania z użyciem regionalnych produktów. Ryby z polskich jezior i rzek, dziczyzna, owoce lasu, rośliny, które można zebrać na naszych łąkach, grzyby, znakomite polskie sery - w nowoczesnej, lekkiej i zdrowej odsłonie. Prócz tego - garść informacji o rodzimych specjałach.
30,24
44,90 zł
Produkt niedostępny
1
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj