KATEGORIE
KONTO
tylko dostępne
sortuj:
tytuł
cena
data
NOWOŚĆ
Zdjęcie produktu BIOTIQUE Olejek do masażu Cytron 200ml
BIOTIQUE Olejek do masażu Cytron 200ml Ta formuła stymulująca ciało to mieszanka czystego cytronu z naturalnym przeciwutleniaczem - witaminą E, olejkami z lawendy, mięty i orzeszków ziemnych, w celu złagodzenia, zmęczenia i rozładowania bólu mieśni całego ciała.   Cytron (Citrus medica) to duży, pachnący owoc cytrusowy z grubą skórką. Jest to jeden z pierwotnych typów owoców cytrusowych, z których rozwinęły się wszystkie inne odmiany owoców cytrusowych    Jest szeroko stosowany w kuchni azjatyckiej, a także w tradycyjnych lekarstwach, perfumach i religijnych rytuałach. Krzyżówki cytronów są powszechnie znane i stosowane t.j cytryny i limonki. Sposób użycia:  Masuj energicznie skórę ciała, stosując koliste ruchy, od kostek po szyję. Stosuj codziennie lub w razie potrzeby. Składniki: Ganjni / Sarita (Citronelal) Andropogon nardus, Pudina (Mentha spicata), Usat Khudus (Lavendula stoechas), Moongphali tail (Arachis hypogaea oil)   
20,90
23,00 zł
NOWOŚĆ
Zdjęcie produktu BIOTIQUE Olejek do masażu Awokado 200ml
BIOTIQUE Olejek do masażu Awokado 200ml Odżywczy olejek do masażu ciała. Unikalna mieszanka ajurwedyjskich olejków, które pomogą rozluźnić mięśnie uwalniając ciało od zmęczenia. Po masażu skóra pozostaje  gładka, miękka i delikatna.   Olej z awokado to kluczowy składnik produktu, który znany jest z wyjątkowych właściwości nawilżających i regenerujących. Preparat został wzbogacony mieszanką olejków z migdałów,  oliwek,  sezamu które świetnie odprężają i koją nawet najbardziej suchą skórę.  Sposób użycia:  Nanieść odpowiednią ilość na ciało i masować wykonując ruchy okrężne. Składniki: - Badam tail (Prunus amygdalus oil), - Arand tail (Ricinus communis oil), - Neem tail (Melia azadirachta oil), - Ankurit gehun (Triticum vulgare), - Dudhal (Taraxacum officinalis), - Avocado tail (Persea americana oil), - Rai tail (Brassica nigra oil), - Til tail (Sesamum indicum oil)   Formuła olejku oparta na  ekologicznych czystych ekstraktach roślinnych. Nie zawiera szkodliwych substancji chemicznych, syntetycznych substancji zapachowych i sztucznych konserwantów. Nie testowane na zwierzętach. Wszystkie składniki są naturalnego pochodzenia, przyjazne dla środowiska i biodegradowalne  
20,90
25,00 zł
Zdjęcie produktu La-Le Krem onko po chemioterapii i radioterapii 60ml
La-Le Krem kosmetyczny po chemioterapii i radioterapii 60ml ONKO krem kosmetyczny przeznaczony do skóry poddawanej chemioterapii i radioterapii oraz z poparzeniami i bliznami. Nasz specjalistyczny krem stworzyliśmy z myślą o wszystkich potrzebujących. Odpowiedni dobór olejów i olejków eterycznych sprawia, że skóra otrzymuje to czego jaj najbardziej potrzeba. Odpowiedniego natłuszczenia, odżywienia i polepszenia struktury a co za tym idzie samopoczucia. Masło shea - wzmacnia i ochrania skórę przed podrażnieniami oraz posiada właściwości łagodzące objawy poparzeń i pozwala jej szybciej zdrowieć po urazach. Przyspiesza także proces gojenia się ran. Olej lniany - ma lekką, delikatną konsystencję i dużą zawartość witamin odżywiających skórę, pobudzających jej naturalne procesy naprawcze. Pomaga nawet w walce z trudno gojącymi się ranami, oparzeniami, odparzeniami u niemowląt czy odleżynami u osób, które dużo czasu spędzają leżąc, na przykład w wyniku choroby. Widocznie przyśpiesza gojenie się nawet tych ran, które do tej pory goiły się trudno. Olej z lnu nawilża i uelastycznia skórę, a w przypadku na przykład oparzeń wyraźnie zmniejsza ból. Olej rycynowy - Białka zawarte w oleju rycynowym mają działanie odkażające i przeciwzapalne. Ponadto łagodzi on podrażnienia, zabezpiecza zranioną skórę i wspiera proces jej gojenia szczególnie blizn. Olej z rokitnika – owoce zawierają cenne tłuszcze, w większości nasycone i jednonienasycone m.in. kwas omega 7. Jest on pomocny przy leczeniu osób, które mają problemy ze śluzówką przewodu pokarmowego, niegojące się nadżerki czy wręcz wrzody żołądka. Substancja ta wspomaga gojenie i regenerację także ran zewnętrznych czy oparzeń. Olej z owoców rokitnika był stosowany przy leczeniu poparzeń popromiennych po wybuchu w elektrowni w Czarnobylu. Olej konopny - ze względu na szereg właściwości odżywczych i regeneracyjnych jest stosowany w kosmetykach wspomagających leczenie wielu chorób skórnych, m.in. w atopowym zapaleniu skóry, łuszczycy, trądziku oraz w przypadku skóry nadmiernie suchej z oznakami starzenia. Olej arganowy - regenerujący skórę i ułatwiający gojenie. Macerat z żywokostu - skład chemiczny żywokostu jest bardzo cenny, zawiera bowiem unikalną alantoinę, która pobudza komórki do rozwoju, regeneracji, ułatwia gojenie się ran. Dowiedziono również, że łagodzi objawy łuszczycy, działa przeciwzapalnie i ściągająco, przyśpiesza regenerację nie tylko kości i ścięgien, ale również skóry. Macerat z nagietka - dzięki zawartym w tym surowcu karotenoidom i triterpenom przyspieszają gojenie się ran. Działanie: krem o szczególnych właściwościach, pomaga ukoić skórę i zregenerować ją Stosowanie: do codziennego stosowania do skóry poddawanej chemioterapii i radioterapii oraz z poparzeniami i bliznami Pojemność: 60 ml (szklany słoik) Ingredients/Skład: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Hippophaë rhamnoides fruit oil (Seabuckthorn Oil), Cannabis sativa Seed Oil, Argania Spinosa Seed Oil, Symphytum Officinale Leaf & Helianthus Annuus Seed Oil, Helianthus Annuus seed oil & Calendula Officinalis Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Oleum rosmarini officinalis, Eucalyptus globulus Leaf Oil Może zawierać olejek eteryczny lub kompozycję zapachową (patrz "Skład"). Przed użyciem wypróbować na małym fragmencie skóry. Produkt naturalny, wytwarzany w małych partiach – mogą pojawić się różnice w kolorze, zapachu i konsystencji. Nie zmienia to jednak działania produktu.
28,90
30,00 zł
Zdjęcie produktu E-fiore Olejek z zielonej kawy macerat 100ml
E-fiore Macerat z zielonej kawy 100ml Delikatny, aksamitny olejek z ziaren zielonej kawy na niezwykłe działanie odmładzające skórę. To nowatorski olej w kosmetyce, który szybko ujędrnia i wygładza zniszczoną, szarą skórę, zmniejsza cellulit. Olej z zielonej kawy posiada bardzo wysokie zdolności zatrzymywania wilgoci w skórze, dzięki czemu znacząco poprawia stopień nawilżenia skóry, działa zmiękczająco i wygładzająco. Zgodnie z badaniami, olej z zielonej kawy nawilża 6 razy skuteczniej niż olej jojoba lub winogronowy. Własności nawilżające tegoż oleju wynikają z wyjątkowo wysokiej naturalnej zawartości fitosteroli, przy jednocześnie bogatym udziale kwasu linolowego - Omega 6. Fitosterole należące do tzw. frakcji niezmydlającej, to związki pochodzenia roślinnego, będące odpowiednikiem naturalnych steroli występujących w skórze. Natomiast niedobór tychże steroli powoduje zaburzenie bariery ochronnej skóry. jest to olej o intensywnych własnościach antyoksydacyjnych, zwalczających wolne rodniki przyczyniające się do przedwczesnego niszczenia i starzenia komórek skóry. Właściwości przeciwutleniające oleju z zielonej kawy wynikają z wysokiej zawartości witaminy E. Fitosterole wpływają także na poprawę elastyczności i spójności skóry. Dzięki wysokiej zawartości fitosteroli, w tym beta-sitosterolu, olej z zielonej kawy posiada także własności normalizuje pracę gruczołów łojowych i regulujące nadmierne przetłuszczanie skóry. Macerat z zielonej kawy o intensywnych własnościach antyoksydacyjnych, zwalczających wolne rodniki przyczyniające się do przedwczesnego niszczenia i starzenia komórek skóry, powstaje przez wielodniowe macerowanie zielonej kawy w olejku słonecznikowym. Właściwości przeciwutleniające oleju z zielonej kawy wynikają z wysokiej zawartości witaminy E. Tokoferole czyli wit E, zawarte w ziarnach niedojrzałych kawy to naturalne i najskuteczniejsze antyoksydanty i wymiatacze wolnych rodników rozpuszczalne w tłuszczach. Witamina E w naturalnej formie aplikowana zewnętrznie, wnika głęboko w skórę, chroniąc przed stresem, który ma oksydacyjny wpływ na jakość naszej skóry Kawowy olej zapobiega foto-starzeniu, czyli przedwczesnemu starzeniu skóry powodowanemu niekorzystnymi czynnikami zewnętrznymi(UV). Działa regenerująco, nawilżająco, przeciwzapalnie oraz sprzyja gojeniu i łagodzeniu rumienia po-słonecznego. Nasz olejek z nasion kawy powstaje w wyniku macerowania młodych, zielonych  ziaren kawy w delikatnym olejku ze słonecznika. Cały ekstrakt z kawy przenika do oleju bazowego. Olej dobrze się rozprowadza i  wchłania, od razu skóra jest miękka i gładka. Macerat polecamy dla:     skóry suchej, zniszczonej, wymagającej nawilżenia i regulacji pracy gruczołów łojowych,     cery skłonnej do podrażnień, łuszczącej się, atopowej, często ściągniętej po umyciu,     skóry mało jędrnej, zajętej cellulitem, wypryskami     skóry uszkodzonej, wymagającej gojenia i regeneracji,     cery dojrzałej, zniszczonej, ze zmarszczkami, o zmniejszonej elastyczności,     na dzień, w celu wzmocnienia ochrony przeciwsłonecznej i przeciwrodnikowej, Stosować: - na mokrą skórę, oczyszczoną, po kąpieli lub pilingu - jako dodatek do kremów, balsamów, innych olejków Masować dokładnie skórę, pozostawić do wchłonięcia Skład:  helianthus annuus seed oil, coffea arabica (green coffee) seed extract    
18,90
28,00 zł
Zdjęcie produktu E-fiore Olejek ze spiruliny macerat 100ml
E-fiore Macerat ze spiruliny 100ml Olej działa podobnie jak zabiegi z alg w gabinetach kosmetycznych Ważne, aby stosować go codziennie dokładnie wmasowując w oczyszczoną skórę przez ok. 10 minut. Ma charakterystyczny, intensywny zapach alg. Algi Spirulina Platensis to alga zwana "mlekiem Matki Ziemi, ze względu na wysokie stężenie kwasu gammalinolenowego, istotnego składnika kobiecego pokarmu. Ze wszystkich roślin Spirulina jest rośliną najbogatszą w chlorofil. To najpopularniejsza alga w kosmetyce, nie bez powodu, gdyż jej działanie upiększające jest niezastąpione. Olej z alg brunatnych jest najlepszym olejkiem na modelowanie sylwetki. Rozbija tkankę tłuszczową, poprawia krążenie krwi i limfy. Jest stosowany przy produkcji olejków do kąpieli, do nawilżania ciała oraz przy problemach z cellulitem. Regularne stosowanie oleju z alg sprawia, że ciało jest gładkie, sprężyste i jędrne. W spirulinie znajdują się: wysoki udział białka pochodzenie roślinnego (60-70%), które jest bardzo dobrze przyswajalne przez organizm, wysoka zawartość pigmentu: chlorofil, zielony barwnik roślinny wiąże tlen w komórce roślinnej i transportuje go, fikocyjanina, tak zwany niebieski pigment, który oddziałuje bezpośrednio na komórkę i wspomaga jej wzrost, bardzo duża ilość witamin grupy B (B 12, B 1, B 2, B 6), żelaza i przeróżnych kwasów tłuszczowych, które pozytywnie wpływają na wymianę błonnikową, fenyloetyloamina, która powoduje wzrost aktywności umysłowej i poprawia samopoczucie w przypadku depresji, karotenoidy, w szczególności beta-karoten, który wpływa pobudzająco na układ immunologiczny, 14 razy więcej niż marchew kwasy tłuszczowe i lipidy, witaminy, enzymy, cukry proste i złożone.   Oprócz aminokwasów, minerałów i witamin, których nasz organizm nie potrafi sam wytwarzać, należy mu dostarczać z pożywieniem niezbędnych wielu nienasyconych kwasów tłuszczowych. Należą do nich kwas linolowy i linolenowy, które spirulina zawiera w dużych ilościach. Są one przetwarzane w organizmie m.in. w kwasy gammalinolenowe, wspomagające wiele podstawowych funkcji organizmu. Olej z alg otrzymuje się poprzez macerowanie alg spirulina platensis w delikatnym oleju słonecznikowym, tłoczonym na zimno. ma lekko zielony kolor, może zawierać śladowe ilości spiruliny. Jest najprostszym sposobem do stosowania alg na skórę - wystarczy wmasować olejek w miejsca objęte cellulitem i mało jędrne, najlepiej w mokrą skórę po kąpieli, peelingu bądź masażu skóry szorstką rękawicą. Aby ujrzeć trwałe efekty olejek należy wmasowywać przynajmniej raz dziennie w w wybrane obszary ciała: uda, brzuch, pośladki, ramiona a nawet biust. Stosować na oczyszczoną skórę raz dziennie, regularnie 1-2 razy w tygodniu. Najpierw wykonać peeling drobnoziarnisty przy użyciu naturalnego scrubu cukrowego lub solnego. Olej dokładnie wmasowywać kolistymi ruchami, zaczynając od stóp, a kończąc na dekolcie.   Właściwości olejku alg:     redukuje cellulit     ujędrnia i wyszczupla     rozbija komórki tłuszczowe     poprawia krążenie krwi i limfy     nawilża     ma działanie przeciwzmarszczkowe     poprawia kondycję płytki paznokciowej Zastosowanie: bezpośrednio na oczyszczona skórę do masażu poprawiającego krążenie, redukującego cellulit i tkankę tłuszczową do produkcji kosmetyków profesjonalnych i w warunkach domowych  do profesjonalnych zabiegów w salonach kosmetycznych Składniki: helianthus annuus seed oil, spirulina platensis extract  
18,90
37,00 zł
Zdjęcie produktu E-fiore Olejek z jagód goi macerat 100ml
E-fiore Macerat z nasion jagód goi 100ml Jagody Goji  znane są już od ponad 2 tysięcy lat. Zaliczane są do jednych z najzdrowszych owoców świata. Są to niewielkie, czerwone owoce, które po zasuszeniu przypominają rodzynki. Kryją w sobie ogromne bogactwo składników odżywczych i wspomagają procesy leczenia wielu chorób. Swoją nazwę Jagody Goji uzyskały najprawdopodobniej od obszaru Goja, znajdującego się u podnóża gór Himalajów, gdzie występuje największa ilość tych krzewów. Jagody Goji występują pod wieloma nazwami m. in.: Lycuim Barbarum, wilcze jagody, jagody kolcowoju, owoce życia lub po prostu owoce długowieczności. W medycynie chińskiej figurują także pod nazwą „czerwone diamenty”. Początkowo znane były jedynie mieszkańcom Chin,  którzy wierzyli, że Jagody Goji mogą znacznie przedłużać życie. Naturalny olejek, macerat z najzdrowszych jagód na świecie ma ogromne właściwości odmładzające i odżywiające. Jagody są macerowane w delikatnym i bogatym w kwasy tłuszczowe olejku ze słonecznika. Olejek ten jest najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, idealny do skóry wrażliwej, delikatnej, pozbawionej blasku. Macerat leżakuje 6 tygodni. W tym czasie jagody w oleju są intensywnie mieszane i gniecione. Olej z jagód goji zawiera mnóstwo przeciwutleniaczy, które pomagają skórze zachować młodość i jędrność. Spowalnia proces starzenia i chroni komórki przed wolnymi rodnikami. W jego składzie jest 18 rodzajów aminokwasów, 21 elementów śladowych, witamina C, witaminy z grupy B, składniki mineralne: żelazo, wapń, cynk, selen, nienasycone kwasy tłuszczowe, flawonoidy oraz wiele innych. Pod względem wartości odżywczych olejek z goi jest jednym z najwartościowszych. Posiada właściwości regenerujące i przeciwstarzeniowe. Redukuje drobne zmarszczki, wzmacnia strukturę twarzy i poprawia jej jędrność i napięcie. Olej z jagód Goji jest idealnym produktem do pielęgnacji włosów suchych i zniszczonych. Doskonale je odżywia i regeneruje. Macerat polecamy dla:     skóry dojrzałej, zniszczonej, wymagającej nawilżenia i odżywienia     cery skłonnej do podrażnień, łuszczącej się, atopowej, wrażliwej, szarej, przemęczonej     skóry mało jędrnej, zwiotczałej, której brakuje regeneracji     skóry uszkodzonej, wymagającej gojenia i regeneracji,     na dzień, w celu wzmocnienia ochrony przeciwsłonecznej i przeciwrodnikowej     włosów zniszczonych, suchych, łamliwych Stosować: - na mokrą skórę, oczyszczoną, po kąpieli lub pilingu - jako dodatek do kremów, balsamów, innych olejków - jako maska na włosy, na kilka godzin przed myciem   Właściwości: Przeciwłojotokowe, antydepresyjne, antyseptyczne, tonizujące, wspomaga leczenie trądziku, łagodzi infekcje górnych dróg oddechowych. Składniki: helianthus annuus seed oil, lycium barbarum fruit extract  
17,90
28,00 zł
Zdjęcie produktu E-fiore Olejek ze skrzypu polnego macerat 100ml
E-fiore Olejek ze skrzypu polnego macerat 100ml Naturalny macerat ze skrzypu polnego lekki olejek na bazie olejku słonecznikowego wzmacnia cebulki i włosy, chroni skórę i regeneruje płytkę paznokci.   Naturalny macerat powstały z macerowania skrzpu polnego Equisetum arvense przez 6 tygodni w zimnotłoczonym oleju ze słonecznika. Ziele skrzypu zawiera saponinę, steroidową ekwizytynę, flawonoidy, fenolokwasy - kwas kawowy i rozpuszczalne związki krzemu. Ma działanie przeciwzapalne, uszczelniające, ściągające, mineralizujące. Używany do okładów na trudnogojące się rany, owrzodzenia, oparzenia i stłuczenia. Skrzyp działa oczyszczająco na skórę, pomocny w pielęgnacji trądziku i wyprysków skórnych. Wpływa na elastyczność i odporność naskórka. Występujący w maceracie krzem stosuje się w przypadkach różnych stanów zapalnych, trądzika różowatego, schorzeń skóry, grzybic, łupieżu, kruchości paznokci i innych. Olejek ogranicza wypadanie włosów, wzmacnia cebulki, sprawia, że włosy stają się mocniejsze, gładsze i bardziej lśniące.   Skrzyp to popularna roślina rosnąca na polach i w ogrodach. Mimo, że istnieje wiele odmian skrzypu do celów leczniczych nadaje się tylko jeden - skrzyp polny. Medycyna naturalna wykorzystuje pędy skrzypu, które wyglądem przypominają jodełkę. To właśnie te pędy zawierają największą ilość krzemu, pierwiastka dzięki któremu skrzyp posiada swoje prozdrowotne właściwości. Skrzyp polny to jedno z najważniejszych ziół w pielęgnacji włosów. Regularne stosowanie maceratu na włosy i skórę głowy wyraźnie zmniejsza wypadanie, łupież oraz nadmierne przetłuszczanie.   Olej ze słonecznika - jeden z najlepszych i najstabilniejszych olejków używanych w kosmetyce do pielęgnacji ciała i włosów. Doskonale wygładza, natychmiast zmiękcza skórę i nawilża, jest bardzo delikatny, idealny dla wrażliwej cery. Olejek ze słonecznika jest bogaty w witaminy i minerały, kwas linolowy – niezbędny do prawidłowego funkcjonowania błony komórkowej, oraz kwas palmitynowy i palmitooleinowy. Zawiera proantocyjanidyny, które są skutecznymi antyoksydantami. Redukując wolne rodniki, zapobiegają starzeniu się skóry, zmniejszając negatywne efekty działania słońca na skórę. Składniki: helinthus annuus seed oil, equisetum arvense extract Zastosowanie: - do olejowania włosów i skóry głowy na kilka godzin przed myciem - do codziennej pielęgnacji skóry twarzy i ciała, zamiast kremu - do kąpieli, dla nawilżenia i uelastycznienia skóry - jako odżywka do paznokci, do codziennego stosowania  
18,90
26,00 zł
Zdjęcie produktu Astron Olej żywokostowy z gojnikiem 100ml
Astron Olej żywokostowy z gojnikiem 100ml Olej żywokostowy stosowany był i jest w medycynie od wieków, znalazł on swoje zastosowanie przy problemach z narządem ruchu a dokładniej z tkanką kostną. Wspiera walkę z chorobami kręgosłupa, stawu biodrowego, kolan oraz jest pomocny przy bólach reumatycznych i rwie kulszowej. Działa silnie rozgrzewająco, a jego związki czynne wchłaniają się głęboko. W jego składzie znajduje się między innymi alantoina, która pobudza tkanki do regeneracji, garbniki, substancje śluzowe, polifenole, auksyny-hormon. Dodatkowe informacje: Olej z żywokostu sprawdza się również jako kosmetyk do twarzy i rąk. Regeneruje i napina pomarszczoną skórę. Olej do użytku zewnętrznego.  Sposób użycia: Wcierać w obolałe miejsca. Olej do użytku zewnętrznego. Skład:   Brassica Campestris seed oil, Symphytum officinale root extract, Sideritis Scardica flower/leaf/stem extract.    
13,90
15,90 zł
Zdjęcie produktu Astron Olej moringa z drzewa życia 100ml
Astron Olej moringa z drzewa życia 100ml Olej z drzewa życia Moringa przeznaczony jest do codziennej pielęgnacji skóry i włosów. Astron olej z drzewa życia Moringa opóźnia starzenie, głęboko nawilża, odżywia skórę i włosy. Moringa to roślina o wyjątkowych właściwościach odżywczych i leczniczych. Zawiera bardzo duże ilości witamin A i C, białka, potasu oraz żelaza. Zawiera też duże ilości manganu, chromu i boru Z tego właśnie powodu drzewo Moringa nazywane jest drzewem życia. Niewątpliwą zaletą oleju z drzewa życia Moringa Astron jest zawartość aż 46 antyoksydantów, które posiadają zdolność wyłapywania i neutralizowania wolnych rodników i ochrony komórek przed stresem oksydacyjnym. Astron olej z drzewa życia Moringa polecany jest szczególnie do pielęgnacji skóry i włosów. Dzięki niemu zyskują one intensywne nawilżenie i stają się miękkie. Olej łatwo się wchłania, a tłusty film nie pozostaje na skórze na długo. Doskonale sprawdza się również jako olejek do relaksacyjnego masażu. Sposób użycia: Pielęgnacja skóry: Niewielką ilość oleju z drzewa życia Moringa wmasować w skórę. Pozostawić na noc lub minimum na 30 minut. Pielęgnacja włosów: Niewielką ilość oleju z drzewa życia Moringa wmasować w skórę głowy i rozprowadzić po całej długości włosów. Po 30 minutach zmyć szamponem. Masaż: 10 ml (łyżka stołowa) oleju z drzewa życia Moringa wymieszać z 3-5 kroplami olejku eterycznego i wykonując masaż wmasować ciało. Skład: Moringa Oleifera 100% Seed Oil.  
29,90
39,90 zł
1
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj