KATEGORIE
KONTO
tylko dostępne
sortuj:
tytuł
cena
data
Zdjęcie produktu KruKam Mąka lniana złota odtłuszczona 500g
KruKam Mąka lniana złota odtłuszczona 500g Odtłuszczona mąka z siemienia lnianego złotego wyprodukowana w Polsce Składniki: siemię lniane złote mielone, odtłuszczone Wartości odżywcze KruKam Mąka lniana złota odtłuszczona 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1560 kJ / 374 kcal * Tłuszcze: 13,8 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g * Węglowodany: 4,2 g * w tym cukry: 2 g * Błonnik: 20,5 g * Sól: 1,05 g * Białko: 47,9 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
4,90
5,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka lniana brązowa odtłuszczona 500g
KruKam Mąka lniana brązowa odtłuszczona 500g Odtłuszczona mąka z siemienia lnianego wyprodukowana w Polsce Składniki: odtłuszczona mąka z siemienia lnianego brązowego Wartości odżywcze KruKam Mąka lniana brązowa odtłuszczona 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1560 kJ / 374 kcal * Tłuszcze: 13,8 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g * Węglowodany: 4,2 g * w tym cukry: 2 g * Błonnik: 20,5 g * Sól: 1,05 g * Białko: 47,9 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
4,90
5,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka z tapioki 500g
KruKam Mąka z tapioki 500g Mąka (skrobia) z tapioki to produkt bezglutenowy, wegański i hipoalergiczny. Nie posiada charakterystycznego smaku, ani zapachu, co sprawia, że śmiało można dodawać ją do potraw bez obawy, że zmieni ich smak. TAPIOKA to produkt skrobiowy pozyskiwany z bulw korzeniowych manioku. Tapioka zawiera lekkostrawne węglowodany.   Tapioka to skrobia pozyskiwana z korzenia manioka, czyli z najbardziej wartościowej części tej rośliny. Maniok to krzew rosnący w Boliwii, Paragwaju. Maniok stał się odpowiednikiem naszego ziemniaka w strefie klimatu umiarkowanego.   Używana w kuchni indyjskiej i innych południowo-azjatyckich głównie do zagęszczania, do lekkich puddingów, ale też jako składnik ciasta do pierożków.   Mąki (skrobii)z tapioki używa się:   do wypieku chleba (jest to najpopularniejszy chleb w Brazylii), sprawdza się do wypieku ciastek i ciast bezglutenowych, do puddingu, do zagęszczania zup, sosów, do wyrobu niektórych de Mąka z tapioki to produkt bezglutenowy, wegański i hipoalergiczny. Nie posiada charakterystycznego smaku, ani zapachu, co sprawia, że śmiało można dodawać ją do potraw bez obawy, że zmieni ich smak. TAPIOKA to produkt skrobiowy pozyskiwany z bulw korzeniowych MANIOKU. Tapioka zawiera lekkostrawne węglowodany. Składniki: Skrobia z tapioki Wartości odżywcze KruKam Mąka z tapioki 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1524 kJ/ 364 kcal * Tłuszcz: 0,1 g * w tym tłuszcze nasycone: 0 g * Węglowodany: 91 g * w tym cukry: 0 g * Błonnik: - * Białko: 0,1 g * Sól: 0,1 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
7,90
7,99 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka kokosowa 500g
KruKam Mąka kokosowa 500g Mąka kokosowa to naturalny produkt uboczny, powstający podczas produkcji mleka kokosowego. Uzyskiwana na skutek usunięcia większości płynów oraz tłuszczów z miąższu orzecha kokosowego, a następnie dokładnie mielona. Kolorem i wyglądem przypomina mąkę pszenną, jednak o wyraźnym zapachu kokosa. Mąka kokosowa składa się przede wszystkim z oleju kokosowego (14%) oraz błonnika (aż 58%), a także wody, białka i niewielkiej ilości węglowodanów. Tak wysoka zawartość błonnika i niska węglowodanów, sprawia że jest to doskonały produkt dla osób będących na diecie nisko węglowodanowej. Jest również doskonałym źródłem kwasu laurowego i tłuszczów nasyconych. Mąka kokosowa zawiera również znaczne ilości manganu, witaminę C i tiaminę. Dzięki temu, że zawiera naturalny cukier, wypieki potrzebują mniej cukru. Sama mąka natomiast ma lekko słodki smak kokosa. Wspaniale sprawdza się również jako dodatek do koktajli owocowych i mlecznych, a także jako zagęszczacz do zup i sosów.  Składniki: Mąka kokosowa  Wartości odżywcze KruKam Mąka kokosowa 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1492 kJ/359 kcal * Tłuszcz: 13,5 g * w tym tłuszcze nasycone: 12,8 g * Węglowodany: 22,6 g * w tym cukry: 19,5 g * Błonnik: 35,2 g * Białko: 19,2 g * Sól: 0,08 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
8,90
9,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Tapioka kulki 1000g
KruKam Tapioka kulki 1000g Tapioka kulki Składniki: Tapioka kulki Wartości odżywcze KruKam Tapioka kulki 1000g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1485kJ / 350 kcal * Tłuszcz: 0,5 g * w tym tłuszcze nasycone: 0,1 g * Węglowodany: 86,0 g * w tym cukry: 0,5 g * Błonnik: - * Białko: 0,5 g * Sól: 0,1 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
12,90
12,99 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka kasztanowa 250g
KruKam Mąka kasztanowa 250g Mąka kasztanowa Składniki: Mąka kasztanowa Wartości odżywcze KruKam Mąka kasztanowa 250g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1371 kJ / 324 kcal * Tłuszcz: 3,4 g * w tym tłuszcze nasycone: - * Węglowodany: 70 g * w tym cukry: 18 g * Błonnik: 16 g * Białko: 7 g * Sól: 0,03 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
14,90
15,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Płatki orkiszowe 500g
KruKam Płatki orkiszowe 500g Płatki orkiszowe Składniki: Płatki orkiszowe Wartości odżywcze KruKam Płatki orkiszowe 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1410 kJ / 334 kcal * Tłuszcz: 2,58 g * w tym tłuszcze nasycone: 0,62 g * Węglowodany: 61,34 g * w tym cukry: 2,16 g * Błonnik: 9,68 g * Białko: 11,41 g * Sól: 0,01 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
7,90
8,90 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka migdałowa 250g
KruKam Mąka migdałowa 250g Mąka migdałowa - powstaje przez zmielenie migdałów na drobny proszek. Charakteryzuje się naturalnym, delikatnie słodkim smakiem, który jednak nie jest zbyt intensywny i dlatego jest świetnym dodatkiem do wypieków, np. ciast, naleśników czy omletów.  Ponieważ w przeciwieństwie do tradycyjnej mąki może być jedzona na surowo, świetnie nadaje się jako dekoracja deserów oraz panierka .   Mąką migdałowa jest bardzo pożywna. Na 100 gramów mąki zawiera aż 20 gramów białka.Jest też doskonałym źródłem zdrowych węglowodanów i tłuszczy, szczególnie omega-3, które chronią nasze serce i minimalizują ryzyko udaru mózgu. Składniki: Mąka migdałowa Wartości odżywcze KruKam Mąka migdałowa 250g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 2393 kJ / 572 kcal * Tłuszcz: 52 g * w tym tłuszcze nasycone: 4,74 g * Węglowodany: 20,5 g * w tym cukry: 4,2 g * Błonnik: - * Białko: 20 g * Sól: 0,04 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
14,90
15,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Płatki drożdżowe nieaktywne 250g
KruKam Płatki drożdżowe nieaktywne 250g Płatki drożdżowe nieaktywne to jadalna, nieaktywna postać drożdży. Niesamowity aromat i smak, który przeplata nutę orzechową, serową i delikatną słodycz. Doskonałe jako dodatek do zup, kremów, sosów, a także jako posypka do kanapek, makaronów i ryżu.  Składniki: płatki drożdżowe nieaktywne Wartości odżywcze KruKam Płatki drożdżowe nieaktywne 250g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1440 kJ / 344 kcal * Tłuszcz: 4 g * w tym tłuszcze nasycone: 0,7 g * Węglowodany: 36,9 g * w tym cukry: 12,4 g * Błonnik: - * Białko: 51 g * Sól: 0,18 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
17,90
18,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka gryczana 1000g
KruKam Mąka gryczana 1000g Gryka jest jedną z najpopularniejszych kasz serwowanych na polskich stołach. Jest wybornym dodatkiem do zup, pulpetów, gulaszów i pieczeni. Polecana również jako dodatek do potraw wegetariańskich np. pasztetów. Składniki: Mąka ryżowa Wartości odżywcze KruKam Mąka gryczana 1000g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1407 kJ / 336 kcal * Tłuszcze: 3,1 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g * Węglowodany: 69,3 g * w tym cukry: 0,7 g * Błonnik: 5,9 g * Sól: 0,01 g * Białko: 12,6 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
8,90
8,99 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka ryżowa 1000g
KruKam Mąka ryżowa 1000g Czysta mąka ryżowa zawiera również wszystkie witaminy z grup B. Na 100 g zawiera 7 g białka. Ma średni indeks glikemiczny, który wynosi 40 pnk. Jeśli chodzi o właściwości zdrowotne, mąka z białego ryżu nie odbiega od ciemnej mąki ryżowej. Jest bogata w te same minerały, a co najważniejsze, jest lekkostrawna, tym samym polecana w dietach. Składniki: Mąka ryżowa Wartości odżywcze KruKam Mąka ryżowa 1000g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1532 kJ / 354 kcal * Tłuszcze: 3,2 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g * Węglowodany: 72 g * w tym cukry: 0,7 g * Błonnik: 3,1 g * Sól: 0,03 g * Białko: 7,7 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
8,90
9,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka z amarantusa 500g
KruKam Mąka z amarantusa 500g Nadaje się do ciast, ciasteczek, naleśników słodkich i wytrawnych, racuchów, makaronów, wytwarzania płatków, krakersów oraz jako cenny dodatek do chleba.   W wypiekach, które nie muszą rosnąć można użyć samej mąki amarantusowej. W tych  „rosnących”, jak chleb, trzeba ją zmieszać z inną. Mąka amarantusowa nadaje wypiekom lekko orzechowy smak.  Składniki: Mąka z amarantusa Wartości odżywcze KruKam Mąka z amarantusa 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1622 kJ / 385 kcal * Tłuszcze: 7,5 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g * Węglowodany: 57,5 g * w tym cukry: 2,2 g * Błonnik: 14 g * Sól: 0,01 g * Białko: 15 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
9,90
10,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka sojowa 1000g
KruKam Mąka sojowa 1000g Mąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych , nieprażonych ziaren soji. Soja to roślina strączkowa która spokrewniona z takimi warzywami jak fasola jaś, groch czy soczewica. Charakteryzuję sie lekko orzechowym smakiem i puszystą konsystencją.   Mąka ta jest bogata w białko roślinne, które z powozdeniem może zastąpić te zwierzęce. Mnogość soli mineralnych sprawia, że jest ona rekomendowana zarówno przez dietetyków jak i kucharzy.Jest całkowicie bezglutenowa i niemal pozbawiona skrobi. W porównaniu z białą mąką ma trzykrotnie niższy indeks glikemiczny.  Składniki: Mąka sojowa Wartości odżywcze KruKam Mąka sojowa 1000g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: * * Tłuszcze: 19,94 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,88 g * Węglowodany: 30,16 g * w tym cukry: 7,33 g * Błonnik: 9,3 g * Sól: 0,01 g * Białko: 36,49 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
6,90
6,99 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka owsiana 1000g
KruKam Mąka owsiana 1000g Mąka owsiana Składniki: Mąka owsiana Wartości odżywcze KruKam Mąka owsiana 1000g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1556 kJ/ 370 kcal * Tłuszcze: 7,9 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g * Węglowodany: 56 g * w tym cukry: 0,5 g * Błonnik: 10,3 g * Sól: 0 g * Białko: 13 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
8,90
9,00 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka z cieciorki 500g
KruKam Mąka z cieciorki 500g Mąka z cieciorki Składniki: Mąka z cieciorki Wartości odżywcze KruKam Mąka z cieciorki 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1407 kJ/ 336 kcal * Tłuszcze: 6,69 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g * Węglowodany: 57,82 g * w tym cukry: 0 g * Błonnik: 10,8 g * Sól: 0,02 g * Białko: 22,39 g   % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
7,90
7,99 zł
Zdjęcie produktu KruKam Mąka jaglana 1000g
KruKam KruKam Mąka jaglana 1000g Kasza jaglana znana już była w neolicie, na terenach Indii, Chin oraz Afryki. Wzmianki o niej znajdziemy nawet w Starym Testamencie. Mąka jaglana jest doskonała do wypieku ciast, chleba oraz pierogów czy naleśników.   Mąka jaglana powstaje w wyniku zmielenia kaszy jaglanej. Ta z kolei pozyskiwana jest z prosa. Kasza jaglanajako jedyna z kasz działa zasadotwórczo dzięki czemu jest uważana za pożywienie pomocne w profilaktyce nowotworowej. Osoby cierpiące na nawracające zakwaszające organizm infekcje drożdżakowe, również powinny włączyć produkty jaglane do swojej diety. Zawarta w prosie lecytyna wpływa korzystnie na pamięć i reguluje poziom cholesterolu we krwi. Ze względu na właściwości oczyszczające produkty jaglane są szczególnie polecane przy detoksykacji organizmu. Składniki: Mąka jaglana Wartości odżywcze KruKam Mąka jaglana 1000g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1449 kJ/ 346 kcal * Tłuszcze: 2,9 g * w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g * Węglowodany: 71,6 g * w tym cukry: 0,1 g * Błonnik: 3,2 g * Sól: 0,01 g * Białko: 10,5 g   % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
9,90
10,00 zł
Zdjęcie produktu NatVita Płatki drożdżowe nieaktywne 130g
NatVita Płatki Drożdżowe nieaktywne 130g Bio białko Mix to produkt wysokobiałkowy pozyskany wyłącznie z roślin o wysokiej 70% zawartości protein pochodzących z nasion konopi, żółtego grochu oraz brązowego ryżu. Mix takich białek jest doskonałym rozwiązaniem dla sportowców, osób prowadzących aktywny tryb życia, borykających się z alergią serwatkę lub osób unikających spożywania białek pochodzenia zwierzęcego. Produkt odpowiedni dla Wegan.  Sposób użycia: Propozycja spożycia: jako dodatek do sałatek, kanapek, zagęszczacz do sosów, past, zup itp. Skład: 100 % płatki drożdżowe (Saccharomyces cerevisiae) nieaktywne. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.   Wartości odżywcze NatVita Płatki Drożdżowe nieaktywne 130g Produkt zawiera 100g produktu % RWS Wartość energetyczna 1440 kJ / 344 kcal 17,6% Tłuszcz 4 g 5,71% - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g 3,5% Węglowodany 36,9 g 14,19% - w tym cukry 12,4 g 13,78% Białko 51 g 102% % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona
12,90
13,00 zł
Zdjęcie produktu NatVita Płatki drożdżowe nieaktywne i witamina B12 100g
NatVita Płatki drożdżowe nieaktywne + witamina B12 100g Bio białko Mix to produkt wysokobiałkowy pozyskany wyłącznie z roślin o wysokiej 70% zawartości protein pochodzących z nasion konopi, żółtego grochu oraz brązowego ryżu. Mix takich białek jest doskonałym rozwiązaniem dla sportowców, osób prowadzących aktywny tryb życia, borykających się z alergią serwatkę lub osób unikających spożywania białek pochodzenia zwierzęcego. Produkt odpowiedni dla Wegan.  Sposób użycia: Propozycja spożycia: jako dodatek do sałatek, kanapek, zagęszczacz do sosów, past, zup itp. Skład: 100 % płatki drożdżowe (Saccharomyces cerevisiae) + 44 µg witamina B12 (Kobalamina) nieaktywne. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.   NatVita Płatki drożdżowe nieaktywne + witamina B12 100g Produkt zawiera 100g produktu % RWS Wartość energetyczna 1.4 kJ / 344 kcal 8.6 % Tłuszcz 4 g 5,70% - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g 4% Węglowodany 36,9 g 14,2% - w tym cukry 12,4 g 13,8% Błonnik 21,7 g 102% Białko 51 g 102% Sól 0,2 g 3,3% Witamina A Witamina C Witamina B1 (Tiamina) 45 mg 40% Witamina B2 (Ryboflawina) 18 mg 1285.7 % Witamina B3 (Niacyna): 341 mg 2131.3% Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 140 mg 2333.3 % Witamina B6 (Pirydoksyna) 34 mg 2428.6 % Witamina B7 (Biotyna) 196 µg 392 % Witamina B9 (Kwas Foliowy) 4400 µg 2200 % Witamina B12 (Kobolamina) 44 µg 1760 % Magnez: 129 mg 34.4 % Miedź: 0.6 mg 60 % Wapń: 95 mg 11.9 % Cynk: 120 mg 1200 % Żelazo: 5 mg 35.7 % % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona
14,90
15,90 zł
Produkt niedostępny
Zdjęcie produktu KruKam Płatki jaglane 500g
KruKam Płatki jaglane 500g Płatki jaglane wytwarzane są ze zboża, które tradycją uprawy sięga odległych czasów. Mianowicie, otrzymuje się je z gniecionych ziaren prosa. Płatki jaglane nie mają wyraźnego smaku, ale za to charakteryzują się chrupką strukturą. Nadają się do spożywania z mlekiem, jogurtem czy ulubionymi owocami. Produkty jaglane, jak kasza, otręby czy mąka, są powszechnie uznawane za zdrowe i korzystnie wpływające na zdrowie człowieka.Zdrowa alternatywa dla tradycyjnego śniadania Musli zawiera dużo błonnika, białka roślinnego witamin i mikroelementów.   Zastosowanie : Płatki jaglane można jeść po zagotowaniu lub na surowo. Doskonale komponują się z jogurtem, mlekiem i owocami oraz sprawdzają jako składnik muesli. Można z nich przyrządzić wyśmienity budyń oraz stosować w daniach wytrawnych jako dodatek do kotletów, panierka lub zagęstnik zup.   Przechowywanie : Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.  Składniki: Płatki jaglane Informacje o alergenach: nie zawiera Wartości odżywcze KruKam Płatki jaglane 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 1449 kJ/346 kcal * Tłuszcz: 2,9 g * w tym tłuszcze nasycone: 0,6 g * Węglowodany: 71,6 g * w tym cukry: 0,1 g * Błonnik: 3,2 g * Białko: 10,5 g * Sól: 0,01 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
5,90
6,90 zł
Produkt niedostępny
Zdjęcie produktu KruKam Granola orzechowa 500g
KruKam Granola orzechowa 500g Granola orzechowa - Orzechy ziemne prażone kostka 2-4mm Idealne do musli, sałatek, ciast, wypieków, do produkcji past orzechowych Orzechy ziemne prażone bez soli to najwyższej jakości produkt. Są bardzo smaczne i pożywne, czym zyskały sobie wielu zwolenników. Zawierają wiele wartości odżywczych, cenione są za wyjątkowy smak. Posiadają nienasycone kwasy tłuszczowe. Są też dostarczycielem dobrego tłuszczu. Znakomita przekąska dla wymagających.   Sugerowany sposób użycia: Według własnego uznania jednak już garść dziennie wystarczy do zaspokojenia głodu i zapotrzebowania na różne mikroelementy.   Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni oraz przed datą minimalnej trwałości. Orzechy można przechowywać w lodówce (zachowują wtedy dłużej swoją świeżość), można je również zamrażać. Składniki: Orzechy ziemne prażone, bez soli, kostka 2-4mm Wartości odżywcze KruKam Granola orzechowa 500g Produkt zawiera w 100g % RWS Wartość energetyczna: 2458 kJ / 587 kcal * Tłuszcz: 49,66 g * w tym tłuszcze nasycone: 7,72 g * Węglowodany: 21,26 g * w tym cukry: 4,9 g * Błonnik: 8,4 g * Białko: 24,35 g * Sól: 0,02 g * % RWS –  Referencyjna Wartość Spożycia / * Referencyjna wartość spożycia nieustalona  
8,90
9,00 zł
Produkt niedostępny
1
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj