Książka powstała dla ludzi gotujących z pasją, nieśpiesznie delektujących się jedzeniem. Autorka przeplata w niej przepisy, wiersze, informacje na temat Pięciu Przemian oraz felietony. Ponadto autorka charakteryzuje ludzi wg zasady Pięciu Przemian - opisuje typy osobowości, ich genezę, i sposób transformacji. Teoria Pięciu Przemian zakłada, że osobowość, styl bycia i talenty są związane z porami roku i żywiołami.
To książka skierowana do tych osób, które chcą spojrzeć inaczej na odżywianie i poszerzyć kuchenne perspektywy, ukazująca prawdziwą radość gotowania, bo gotowanie to proces radosny i twórczy! Autorka od wielu lat prowadzi warsztaty z gotowania i podstaw medycyny chińskiej. W książce proste i zdrowe przepisy na potrawy na każdą porę roku oraz na kosmetyki własnej roboty. W książce poza przepisami i zdjęciami potraw garść teorii i szczypta poezji. książka ku radości! radości gotowania! Zawiera 30 kolorowych wkładek. Wydanie wzbogacone o indeks potraw.
25,98 zł
34,90 zł
Produkt niedostępny
1
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?