KATEGORIE
KONTO
tylko dostępne
sortuj:
tytuł
cena
data
Okładka książki Dobra kuchnia. Gotowanie na parze TW Dragon
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
26,16
39,95 zł
Produkt niedostępny
Okładka książki Polska Kuchnia na co dzień
Człowiek XXI wieku nieustannie się spieszy - od najmłodszych lat jest pochłonięty nauką, p otem pracą. Coraz częściej brakuje nam czasu na wypoczynek i zdrowe posiłki. Jednak warto pamiętać, że p rawidłowe odżywianie nie oznacza koniec zności zrezygnowania z pracy na rzecz spędzania większości dnia w k uchni. Książka Zdrowa kuchnia/Polska kuchnia na co dzień zawiera przepisy na tradycyjne dania przygotowywane nowoczesnymi, a przede wszystkim zdrowymi metodami gotowania przez parowanie oraz z użyciem kombiwaru. Zgromadzono tu znakomite pomysły na pełne witamin sałatki i surówki, zdrowe dania wegetariańskie, ale także przepisy na interesujące wykorzystanie owoców - w lekkich deserach, a nawet w mięsnych daniach głównych. Po zapoznaniu się z przepisami warto zaprosić rodzinę lub przyjaciół do wspólnego gotowania. Bo wiadomo, że wspólnie przyrządzane posiłki lepiej smakują, a w miłym towarzystwie czas płynie o wiele wolniej.
26,16
39,95 zł
Produkt niedostępny
Okładka książki Dobra kuchnia. Sałatki TW Dragon
Niezwykła popularność sałatek to zasługa ich uniwersalności. Mogą stanowić samodzielne, pełnowartościowe danie,przystawkę, dodatek do głównej potrawy lub deser. Są smaczne, kolorowe, apetyczne i zdrowe, a ich różnorodność zależy od indywidualnych upodobań, inwencji i kulinarnej wyobraźni. Tradycyjnie rzecz ujmując,sałatkato danie, w którego skład wchodzi przynajmniej jeden produkt poddany obróbce cieplnej – gotowany lub pieczony. Dziś jednak mianem sałatek określa się także surówki, przyrządzane wyłącznie ze świeżych warzyw i owoców.
16,34
24,95 zł
Produkt niedostępny
Okładka książki Dobra kuchnia. Dania z truskawkami Dragon
Kiedy w XVIII wieku w Europie skrzyżowano pochodzącą ze wschodnich obszarów Ameryki Północnej poziomkę wirginijską z południowo amerykańską poziomką chilijską, nikt zapewne nie przypuszczał, jak zawrotną karierę zrobi nowy owoc.   Truskawki zawierają wiele wartościowych składników: witaminę C, fosfor, żelazo, antycyjany. Są niskokaloryczne. Owoce można spożywać na surowo, wykorzystywać jako dodatki do dań (nie tylko słodkich), popularne są także przetwory z truskawek. Dobrze znoszą zamrażanie, a z liści truskawek sporządza się herbatkę ziołową. Truskawki to owoc popularny i lubiany.
3,92
5,99 zł
Produkt niedostępny
1
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj