KATEGORIE
KONTO
tylko dostępne
sortuj:
tytuł
cena
data
Etja Olej kosmetyczny z nasion malin 50ml
Etja Olej kosmetyczny z nasion malin 50ml MALINA (Rubus) inaczej jeżyna. Roślina pochodzi z rodziny różowatych. Nazywana maliną ze względu na czerwoną barwę owoców i ich łatwego odpadania od dna kwiatowego. Krzewy zazwyczaj są łukowato wygięte lub wykładają się nisko na ziemi.Pod ziemią tworzą podziemne klącza i rozłogi, dzięki którym się rozprzestrzeniają. Owoce występują w odmianie kwaśnej lub słodkiej i są jadalne. OLEJ Z NASION I PESTEK MALIN /Rubus Ldaeus (Raspberry) Seed Oil/ Olej pozyskiwany w wyniku tłoczenia na zimno nasion malin. Bogaty w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe  omega-3 (ALA), omega-6 (LA), witaminy A i E oraz kwas elagowy będący antyoksydantem. Olej pobudza regenerację nabłonków i tkanki łącznej, dlatego powinien być stosowany do ran, oparzeń i odmrożeń. Wspomaga wytworzenie kolagenu i elastyny, zwiększając elastyczność i jędrność  skóry oraz redukcję zmarszczek. Dodatkowo olej z malin pełni funkcję naturalnego filtra przeciwsłonecznego, który absorbuje promieniowanie z zakresu UVB i UVA. Olej z pestek malin szybko się wchłania, jest lekki nie pozostawia tłustego filmu. Przeznaczony dla skóry suchej, wrażliwej i trądzikowej. Sposób użycia: - stosować bezpośrednio na skórę. Kilka kropli (3-5) rozetrzeć w dłoniach i kulistymi ruchami wcierać w uprzednio oczyszczoną skórę twarzy do momentu całkowitego wchłonięcia. - natłuszczać  dłonie podatne na odmrożenia zwłaszcza w okresie zimowym - zawartość kwasów omega-3 i omega-6 podnoszą odporność na zakarzenia oraz pobudzają regenerację nabłonków i tkanki łocznej. Stosowany na rany i oparzenia przyspiesza ich gojenie.  - dzięki wysokiej zawartości kwasów nienasyconych stosować jako dodatek do produktów kosmetycznych, zwłaszcza kremów w stężeniu 10-20% - jako dodatek pielęgnacyjny do mieszanek olejowych przeznaczonych do masażu. Wygładza skórę nadając jej jędrność - do kąpieli ujędrniająco-regenerującej - odświeża skórę po opalaniu Składniki: INCI: Rubus Ldaeus (Raspberry) Seed Oil.  
25,90
28,00 zł
NatVita Olejek Magnezowy MgCl2 250ml
NatVita Olejek Magnezowy MgCl2 250ml Olejek magnezowy jest idealny dla osób nękanych przez skurcze, żyjących w stresie, uprawiających sport oraz cierpiących na niedobór magnezu. Sposób użycia Kilkakrotnie spryskać powierzchnię skóry, następnie delikatnie wmasować i pozostawić do wyschnięcia. Po około 15-20 minutach można spłukać osad, który pozostał na skórze. W przypadku kontaktu oleju z oczami należy przemyć oczy dużą ilością wody. W przypadku wystąpienia uczucia szczypania, swędzenia lub wystąpienia zaczerwienienia, należy przemyć skórę wodą i przed kolejnym użyciem rozcieńczyć olej z wodą w proporcjach 1:1. Takim roztworem należy przyzwyczajać skórę do coraz wyższego stężenia. Nie zaleca się stosowania oleju w miejscach poparzeń, uszkodzeń skóry czy występujących żylaków. Skład: woda z systemu odwórconej osmozy, chlorek magnezu (MgCl2) Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.  
25,90
27,91 zł
Zioła Bonifratrów Olejek Rumiankowy Brata Marcina, regenerujący 250ml
Zioła Bonifratrów Olejek Rumiankowy Brata Marcina, regenerujący 250ml Olejek  Rumiankowy Brata Marcina zapewnia zdrową, gładką i odżywioną skórę. Właściwości: regenerujące, odkażające, przeciwzapalnie, natłuszczające i odżywcze. Przyspiesza gojenie się ran i odparzeń. Stosuje się również w celach kosmetycznych, do przemywania skóry suchej i podrażnionej, oraz do  masażu ciała. Łagodzi podrażnienia skórne przy zaczerwienieniach wywołanych odparzeniami, odleżynami  i zmianach skórnych popieluchowych. Stosowanie: Niewielką ilość wmasować w skórę 1 raz dziennie Składniki INCI: Paraffinum Liquidum, Chamomilla Recutita Flower Extract, Parfum, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Salicylate, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional(Lilial), Linalool, Citronellol, D-Limonene.   Zakon Bonifratrów: Bonifraterskie maści produkowane w Klasztorze, tworzone są z należytą starannością według zakonnej receptury, aby sprostać potrzebom najbardziej wymagających Pacjentów. Specjalnie dobrane składniki w naturalny sposób pielęgnują i chronią skórę oraz wykazują pozytywny efekt wspomagania organizmu w poszczególnych dolegliwościach.Bonifratrzy działają w Polsce od 1609 roku. Misją Zakonu jest służba ubogim i potrzebującym. Przez stulecia bracia rozwijali wiedzę w zakresie stosowania ziół, tworząc skuteczne i bezpieczne receptury. Owocem tej wielowiekowej tradycji są Produkty Bonifraterskie.        
37,90
41,94 zł
Etja Olej kosmetyczny laurowy 50ml
Etja Olej kosmetyczny laurowy 50ml Naturalny, nierafinowany, zimnotłoczony olej z wawrzynu szlachetnego. Zawiera cenne składniki takie jak: chlorofil, związki z grupy terpenów, przeciwutleniacze, NNKT oraz olejki eteryczne. Wykazuje działanie antyseptyczne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, odnawia ochronny płaszcz hydrolipidowy skóry. Skuteczny w leczeniu łupieżu i wypadaniu włosów. Łagodzi dolegliwości dermatologiczne oraz schorzenia reumatyczne. Przeznaczony dla każdego rodzaju skóry. Zastosowanie: - do masazu - do kąpieli - do pielęgnacji skóry - jako naturalny dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów. - do każdego rodzaju skóry Produkt nie zawiera konserwantów, barwników i parabenów. Składniki: Olej laurowy. INCI: Laurus Nobilis Oil  
25,90
29,09 zł
Etja Olej kosmetyczny krokoszowy Bio 50ml
Etja Olej kosmetyczny krokoszowy Bio 50ml Tłoczony na zimno olej z krokosza barwierskiego Carthamus Tinctorius intensywnie odzywia, regeneruje i ujędrnia ciało. Zawiera największą ilość kwasu linolowego ze wszystkich olejów roślinnych. Opróćz tego zawiera kwas olejowy oraz kwas palmitynowy, a także witaminy Ai E. Olej z krokosza barwierskiego to olej do skóry tłustej i trądzikowej. Działa przeciwzapalnie, redukuje wypryski oraz zanieczyszczenia. Zastosowanie: - do masazu - do kąpieli - do pielęgnacji skóry - jako naturalny dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów   Sposób użycia: - do masażu: 10-15 kropli oleju najleiej połączyć z naturalnym olejkiem eterycznym, a następnie kulistymi ruchami dłoni masować ciało. Do masażu warto jest używać tylko naturalnych olei, ponieważ nie zatykają porów skóry. - do kąpieli: 5-10 kropli oleju wlać do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej i czystej wody bez dodatków płynów i innych środków pianotwórczych. Należy starannie rozprowazić olej po powierzchni wody. Można także dodać 3-5 kropli naturalnego olejku eterycznego. - do pielęgnacj skóry: nasze oleje są bardzo wydajne, dlatego wystarczy małą ilość nanieść na skórę i delikatnie rozsmarować. Naturalne oleje doskonałe są przy stanach zapalnych oraz przy rozstępach skóry. Produkt nie zawiera konserwantów, barwnikow i parabenów. Składniki: Olej z krokosza barwierskiego. INCI: Carthamus Tinctorius Oil  
9,90
11,90 zł
Etja Olej kosmetyczny z nasion marchwi macerat 50ml
Etja Olej kosmetyczny z nasion marchwi macerat 50ml Macerat z marchwi otrzymywany jest w wyniku maceracji nasion marchwi w oleju słonecznikowym, pozyskiwanym z tłoczenia na zimno. Jest wyjątkowo bogaty w beta-karoten, zawiera witaminy A, B,C,E i F, minerały i kwasy tłuszczowe. Doskonale nawilża, odmładza i regeneruje skórę, dlatego wykorzystywany jest w leczeniu łuszczycy, oparzeń, blizn. Przeznaczony do każdego rodzaju skóry, szczególnie do skóry wysuszonej i dojrzałej. Chroni skórę przed promieniowaniem UV. Olej odżywia, regeneruje i ujędrnia. Zastosowanie: - do masażu - do kąpieli - do pielęgnacji skóry - może być również stosowany jako dodatek do kremów, balsamów i odżywek do włosów - jako baza dla naturalnych olejków eterycznych - wpływa regenrująco na skórę poddawaną mocnemu opalaniu. Sposób użycia: - do masażu: 10-15 kropli oleju najleiej połączyć z naturalnym olejkiem eterycznym, a następnie kulistymi ruchami dłoni masować ciało. Do masażu warto jest używać tylko naturalnych olei, ponieważ nie zatykają porów skóry. - do kąpieli: 5-10 kropli oleju wlać do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej i czystej wody bez dodatków płynów i innych środków pianotwórczych. Należy starannie rozprowazić olej po powierzchni wody. Można także dodać 3-5 kropli naturalnego olejku eterycznego. - do pielęgnacj skóry: nasze oleje są bardzo wydajne, dlatego wystarczy małą ilość nanieść na skórę i delikatnie rozsmarować. Naturalne oleje doskonałe są przy stanach zapalnych oraz przy rozstępach skóry. Produkt nie zawiera konserwantów, barwników i parabenów. Składniki: 20% macerat z nasion marchwi INCI: Daucus Carota in Helianthus Annuus Oil.  
18,90
20,88 zł
Biooil Olej sezamowy kosmetyczny 50 ml
Biooil Olej sezamowy kosmetyczny 50 ml Olej sezamowy tłoczony na zimno, to naturalny olej kosmetyczny o charakterystycznym orzechowym aromacie i słomkowo-żółtej barwie. Nałożony na skórę wolno się wchłania, dlatego polecany jest do masażu. Olej sezamowy tłoczony na zimno, charakteryzuje się wysoką zawartością Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych Omega 6 oraz witaminy E. Wskazanie: do każdego rodzaju cery, a w szczególności do cery suchej, dojrzałej, zmęczonej i nieodżywionej. Niewskazany przy cerze naczynkowej i podrażnionej. Zastosowanie oleju sezamowego:     pielęgnacja skóry twarzy, szyi i dekoltu (można stosować samodzielnie lub jako serum pod krem)     pielęgnacja skóry głowy     składnik maseczek, peelingów, kremów, balsamów, odżywek do włosów     do kąpieli     do masażu Działanie oleju sezamowego:     nawilża i odżywia     uelastycznia     opóźnia procesy starzenia     pobudza mikrokrążenie, ma właściwości rozgrzewające     poprawia koloryt skóry     reguluje pracę gruczołów łojowych     działa przeciwzapalnie     korzystnie wpływa na skórę głowy, nawilża ją i odżywia Sposób użycia: Niewielką ilość rozprowadzić na oczyszczoną skórę, wmasować do momentu wchłonięcia. Do stosowania na dzień i na noc. Pamiętaj, stosując regularnie olej sezamowy zadbasz o prawidłowy poziom nawilżenia swojej skóry, odżywisz ją i poprawisz jej koloryt. Składniki: Sesamum indicum seed oil Przechowywanie: Aby zachować najwyższą jakość produktu, po otwarciu zaleca się przechowywanie w warunkach chłodniczych. Chronić przed zanieczyszczeniami. Pod wpływem niskiej temperatury olej może tężeć i mętnieć, jest to w pełni odwracalne zjawisko. Możliwe wytrącenie się osadu jest procesem naturalnym.      
12,90
14,68 zł
Biooil Olej z pestek malin kosmetyczny 50 ml
Biooil Olej z pestek malin kosmetyczny 50 ml Olej z pestek malin tłoczony na zimno to naturalny olej kosmetyczny o charakterystycznym, lekko owocowym aromacie. Nałożony na skórę nie powoduje zabarwienia naskórka, doskonale się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Olej z pestek malin tłoczony na zimno, nieoczyszczony, nierafinowany – to bogate źródło Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych Omega 6 i Omega 3, witaminy A i E oraz kwasu elagowego. Wskazanie: do każdego rodzaju cery, a w szczególności do cery suchej, tłustej, wrażliwej, trądzikowej i dojrzałej. Zastosowanie:     pielęgnacja skóry twarzy, szyi i dekoltu (można stosować samodzielnie lub jako serum pod krem)     dodatek do maseczek, kremów, peelingów, balsamów, odżywek do włosów     pielęgnacja włosów     do masażu     do kąpieli Działanie:     opóźnia procesy starzenia     wspomaga wytwarzanie kolagenu i elastyny, dzięki czemu zwiększa elastyczność skóry     nawilża i ujędrnia     przyspiesza gojenie niedoskonałości skóry     reguluje pracę gruczołów łojowych Sposób użycia: Niewielką ilość rozprowadzić na oczyszczoną skórę, wmasować do momentu wchłonięcia. Do stosowania na dzień i na noc. Składniki: Rubus idaeus seed oil. Przechowywanie: Aby zachować najwyższą jakość produktu, po otwarciu zaleca się przechowywanie w warunkach chłodniczych. Chronić przed zanieczyszczeniami. Pod wpływem niskiej temperatury olej może tężeć i mętnieć, jest to w pełni odwracalne zjawisko. Możliwe wytrącenie się osadu jest procesem naturalnym.    
23,90
27,71 zł
Biooil Olej konopny kosmetyczny 50 ml
Biooil Olej konopny kosmetyczny 50 ml Olej konopny tłoczony na zimno to naturalny olej kosmetyczny o lekkiej konsystencji. Nałożony na skórę nie powoduje zabarwienia naskórka i szybko się wchłania. Olej konopny tłoczony na zimno, nieoczyszczony, nierafinowany jest bogatym źródłem Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych Omega 3 i 6. Wskazanie: do każdego rodzaju cery, a w szczególności do cery tłustej, trądzikowej i dojrzałej oraz z problemami skórnymi i podrażnieniami. Zastosowanie oleju konopnego:     pielęgnacja skóry twarzy, szyi, dekoltu (można stosować samodzielnie lub jako serum pod krem)     dodatek do maseczek, kremów, peelingów, balsamów, odżywek do włosów     pielęgnacja skóry głowy i włosów     do masażu     do kąpieli Działanie oleju konopnego:     nawilża i odżywia     uelastycznia, działa przeciwstarzeniowo     poprawia koloryt skóry     działa przeciwzapalnie     przyspiesza gojenie ran i niedoskonałości skóry     działa łagodząco przy podrażnieniach, stanach zapalnych i alergicznych skóry     korzystnie wpływa na włosy, regeneruje, wzmacnia cebulki włosowe Pamiętaj: stosując regularnie olej konopny, poprawisz kondycję swojej skóry, nawilżysz ją, odżywisz, zregenerujesz i złagodzisz podrażnienia. Sposób użycia: Niewielką ilość rozprowadzić na oczyszczoną skórę lub włosy, wmasować do momentu wchłonięcia. Do stosowania na dzień i na noc. Składniki: Cannabis sativa seed oil. Przechowywanie: Aby zachować najwyższą jakość produktu, po otwarciu zaleca się przechowywanie w warunkach chłodniczych. Chronić przed zanieczyszczeniami. Pod wpływem niskiej temperatury olej może tężeć i mętnieć, jest to w pełni odwracalne zjawisko. Możliwe wytrącenie się osadu jest procesem naturalnym.    
15,90
18,90 zł
Biooil Olej z czarnuszki kosmetyczny 50 ml
Biooil Olej z czarnuszki kosmetyczny 50 ml Olej z czarnuszki tłoczony na zimno to naturalny olej kosmetyczny o lekkiej konsystencji i wyrazistym zapachu. Nałożony na skórę szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Olej z czarnuszki tłoczony na zimno, nieoczyszczony, nierafinowany jest bogatym źródłem Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych Omega 6 i 9 oraz witaminy A i E. Wskazanie: do każdego rodzaju cery, a w szczególności do cery suchej, trądzikowej i dojrzałej oraz z problemami skórnymi i podrażnieniami. Zastosowanie:     pielęgnacja skóry twarzy, szyi, dekoltu (można stosować samodzielnie lub jako serum pod krem)     dodatek do maseczek, kremów, peelingów, balsamów, odzywek i szamponów do włosów     pielęgnacja skóry głowy, włosów i paznokci     do masażu     do kąpieli Działanie:     nawilża i odżywia     działa przeciwzmarszczkowo – wygładza skórę, ujędrnia i poprawia jej elastyczność     pobudza naskórek do regeneracji     działa łagodząco przy podrażnieniach, stanach zapalnych i alergicznych skóry     korzystnie wpływa na włosy, zapobiega ich wypadaniu, regeneruje, wzmacnia cebulki włosowe     Pamiętaj, stosując regularnie olej z czarnuszki, poprawisz kondycję swojej skóry, nawilżysz ją, odżywisz, zregenerujesz i złagodzisz podrażnienia. Sposób użycia: Niewielką ilość rozprowadzić na oczyszczoną skórę lub włosy, wmasować do momentu wchłonięcia. Do stosowania na dzień i na noc. Składniki: Nigella sativa seed oil. Przechowywanie: Aby zachować najwyższą jakość produktu, po otwarciu zaleca się przechowywanie w warunkach chłodniczych. Chronić przed wilgocią i zanieczyszczeniami. Pod wpływem niskiej temperatury olej może tężeć i mętnieć, jest to w pełni odwracalne zjawisko. Możliwe wytrącenie osadu jest procesem naturalnym.    
17,90
19,05 zł
Biooil Olej z ostropestu kosmetyczny 50 ml
Biooil Olej z ostropestu kosmetyczny 50 ml Olej z ostropestu tłoczony na zimno to naturalny olej kosmetyczny o delikatnym zapachu. Nałożony na skórę szybko się wchłania. Olej z ostropestu tłoczony na zimno, nieoczyszczony, nierafinowany, jest bogatym źródłem Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych Omega 3 i naturalnej sylimaryny. Zawiera miedź, selen i cynk. Wskazanie: do każdego rodzaju cery, a w szczególności do cery tłustej, trądzikowej i dojrzałej oraz zniszczonej i z przebarwieniami. Działanie oleju z ostropestu:     ujędrnia i działa przeciwzmarszczkowo     nawilża i regeneruje     spowalnia procesy starzenia     znacząco wpływa na rozjaśnienia przebarwień powstałych na skórze     reguluje pracę gruczołów łojowych     wykazuje działanie przeciwzapalne     likwiduje i zapobiega zrogowaceniom naskórka Zastosowanie oleju z ostropestu:     pielęgnacja skóry twarzy, szyi, dekoltu (można stosować samodzielnie lub jako serum pod krem)     dodatek do maseczek, kremów, peelingów, balsamów, odzywek do włosów     pielęgnacja włosów i paznokci     do masażu     zmiękczająco na zrogowaciały naskórek Sposób użycia: Niewielką ilość rozprowadzić na oczyszczoną skórę, wmasować do momentu wchłonięcia. Do stosowania na dzień i na noc. Pamiętaj, wykonując codziennie masaż twarzy, szyi i dekoltu z użyciem oleju z nasion ostropestu, spowolnisz naturalny proces starzenia się skóry. Składniki: Silybum marianum seed oil. Przechowywanie: Aby zachować najwyższą jakość produktu, po otwarciu zaleca się przechowywanie w warunkach chłodniczych. Chronić przed zanieczyszczeniami. Pod wpływem niskiej temperatury olej może tężeć i mętnieć, jest to w pełni odwracalne zjawisko. Możliwe wytrącenie się osadu jest procesem naturalnym.    
15,90
18,90 zł
NAJEL Eliksir 3 olejów Cosmos natural 125ml
NAJEL Eliksir 3 olejów Cosmos natural 125ml Wspaniały odprężający olejek przeznaczony do masażu i do pielęgnacji każdego rodzaju skóry, który łączy właściwości regenerujące i odprężające olejku z czarnuszki, łagodzące - olejku ze słodkich migdałów oraz odżywcze i nawilżające - oliwy z oliwek. Odpowiedni dla każdego rodzaju skóry. Przeznaczony do twarzy, ciała i włosów. Otula skórę cudownym zapachem kwiatu pomarańczy. Sposób użycia: Olejek aplikować na skórę (ruchy masujące) aż do całkowitego wchłonięcia. Składniki: Olea europea (olive) friut oil, nigella sativa (black cumin) seed oil, prunus amygdalus (sweet almond), dulcis oil, parfum (fragrance), tocopherol, beta-sitosterol, squalene, geraniol, linalool.
27,90
34,99 zł
Ol'Vita Olej kosmetyczny jojoba zimno tłoczony 50ml
Ol'Vita Olej kosmetyczny jojoba zimno tłoczony 50ml Olej jojoba posiada naturalny zapach oraz złotawo-żółte zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu. Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu, stóp, dłoni, ciała oraz do olejowania włosów. Idealny do nawilżania szorstkich kolan, łokci i popękanych pięt. W przypadku dostania się oleju jojoba do oczu należy przemyć je dużą ilością wody. Składniki: Simmondsia chinensis seed oil. Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie. Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej jojoba może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.
19,90
32,61 zł
Ol'Vita Olej kosmetyczny z pestek granatu zimno tłoczony 50ml
Ol'Vita Olej kosmetyczny z pestek granatu zimno tłoczony 50ml Kolor żółty o charakterystycznym, stosunkowo długo utrzymującym się na skórze zapachu. W przypadku nadwrażliwości na jego naturalny zapach z powodzeniem można mieszać go z innymi olejami bazowymi. W lodówce może tężeć. Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do cery suchej, wrażliwej i dojrzałej.Gęsty, stosunkowo wolno wchłaniający się olej. Po całkowitym wchłonięciu pozostawia skórę wyjątkowo aksamitną w dotyku bez obecności tłustego filmu. Zawiera rzadko występujący w olejach kwas punikowy, któremu przypisuje się właściwości regeneracyjne i przeciwzapalne. Idealny w pielęgnacji włosów oraz ciała, a w szczególności skóry twarzy, szyi i dekoltu. Niezastąpiony w kosmetyce stóp, dłoni, łokci i kolan. Zmiękcza, uelastycznia, nawilża i wygładza skórę. Wykazuje działanie przeciw zapalne i regeneracyjne. Systematycznie stosowany olej dzięki naturalnym antyutleniaczom wpływa na spowalnianie procesów starzenia skóry. Szczególnie polecany w pielęgnacji zniszczonej, szorstkiej i suchej skórze dłoni, stóp, łokci i kolan. Regeneruje i wygładza włosy nadając im blask i witalność. Polecany do olejowania zniszczonych włosów. Składniki: Punica grantum seed oil. Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie. Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek arbuza może tężeć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.
12,90
18,40 zł
Ol'Vita Olej kosmetyczny z pestek arbuza zimno tłoczony 50ml
Ol'Vita Olej kosmetyczny z pestek arbuza zimno tłoczony 50ml Kolor słomkowo-żółty, typowy dla oleju z pestek arbuza. Zapach bardzo delikatny, po zaaplikowaniu na skórę szybko się ulatnia. W lodówce może tężeć. Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Bardzo delikatny olej, który szybko się wchłania i nie pozostawia na skórze tłustego filmu. Nie zatyka porów skóry. Polecany w pielęgnacji włosów oraz ciała, w tym twarzy, shyi i dekoltu. Idalie spisuje się podczas masażu. Odżywia, uelastycznia, regeneruje i nawilża. Zapobiega powstawaniu rozstępów. Wygładza i wyrównuje koloryt skóry. Spowalnia proces starzenia się skóry. Nawilża, wygładza, regeneruje i odżywia włosy. Ułatwia rozczesywanie, idealny do systematycznego pielęgnowania włosów. W przypadku dostania się oleju z pestek arbuza do oczu należy przemyć je dużą ilością wody. Składniki: Citrullus Lanatus Seed Oil. Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie. Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek arbuza może tężeć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.
12,90
19,75 zł
Ol'Vita Olej kosmetyczny z pestek czarnej porzeczki zimno tłoczony 50ml
Ol'Vita Olej kosmetyczny z pestek czarnej porzeczki zimno tłoczony 50ml Olej z pestek czarnej porzeczki posiada kolor ciemnozielony / brunatny oraz bardzo aromatyczny, świeży zapach owocu czarnej porzeczki. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do cery suchej , trądzikowej i dojrzałej Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu, Idealny do zastosowania jako składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM. W przypadku dostania się oleju z pestek czarnej poprzeczki do oczu należy przemyć je dużą ilością wody. Składniki: Ribes nigrum seed oil. Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie. Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek czarnej porzeczki może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.
15,90
24,04 zł
Naturalis Olejek do kąpieli i pod prysznic - Relaksujący 250ml
Naturalis Olejek do kąpieli i pod prysznic - Relaksujący 250ml Olejki do kąpieli Domowe SPA pozwalają połączyć zabiegi higieniczne i pielęgnacyjne: swym działaniem poprawiają ukrwienie skóry, wzmacniają ją i odżywiają. Zostawiają wypielęgnowaną skórę i dobry nastrój. Zawierają naturalne ekstrakty roślinne utrzymujące skórę w dobrej kondycji. Składniki serii: Ekstrakt z kwiatu nagietka - bogaty w karoteny oraz flawonoidy. Stymuluje proces odnowy naskórka oraz przyspiesza gojenie się ran. Olejek zawiera naturalne ekstrakty z rozmarynu i lawendy. Wspomaga mechanizmy obronne skóry, działa przeciwzapalnie, skutecznie łagodzi podrażnienia i zapobiega ich powstawaniu. Przeciwdziała nadmiernemu złuszczaniu się naskórka, działa przeciwbakteryjnie i przeciwgrzybiczno. D-panthenol -intensywnie nawilża, zmiękcza i uelastycznia naskórek. Stymuluje wzrost i odnowę komórkową, łagodzi podrażnienia, działa kojąco i osłaniająco na nadmiernie wrażliwą skórę. Łagodzi skutki podrażnień słonecznych . Kompozycje olejków eterycznych -wykorzystują działanie aromaterapii: stworzą pożądaną atmosferę w łazience, pomogą przygotować się do intensywnego dnia lub zrelaksować wieczorem. Zostawiają wypielęgnowaną skórę i dobry nastrój. Sposób użycia: Wlać kilka nakrętek olejku do wanny lub kilkanaście kropli na gąbkę. Tytuł akapitu tekst opisu Tytuł akapitu tekst opisu
13,90
16,93 zł
Naturalis Olejek do kąpieli i pod prysznic - Rozgrzewający 250ml
Naturalis Olejek do kąpieli i pod prysznic - Rozgrzewający 250ml Olejki do kąpieli Domowe SPA pozwalają połączyć zabiegi higieniczne i pielęgnacyjne: swym działaniem poprawiają ukrwienie skóry, wzmacniają ją i odżywiają. Zostawiają wypielęgnowaną skórę i dobry nastrój. Zawierają naturalne ekstrakty roślinne utrzymujące skórę w dobrej kondycji. Składniki serii: Ekstrakt z kwiatu nagietka - bogaty w karoteny oraz flawonoidy. Stymuluje proces odnowy naskórka oraz przyspiesza gojenie się ran. Olejek zawiera naturalne ekstrakty z cynamonu i pomarańczy. Wspomaga mechanizmy obronne skóry, działa przeciwzapalnie, skutecznie łagodzi podrażnienia i zapobiega ich powstawaniu. Przeciwdziała nadmiernemu złuszczaniu się naskórka, działa przeciwbakteryjnie i przeciwgrzybiczno. D-panthenol -intensywnie nawilża, zmiękcza i uelastycznia naskórek. Stymuluje wzrost i odnowę komórkową, łagodzi podrażnienia, działa kojąco i osłaniająco na nadmiernie wrażliwą skórę. Łagodzi skutki podrażnień słonecznych . Kompozycje olejków eterycznych -wykorzystują działanie aromaterapii: stworzą pożądaną atmosferę w łazience, pomogą przygotować się do intensywnego dnia lub zrelaksować wieczorem. Zostawiają wypielęgnowaną skórę i dobry nastrój. Sposób użycia: Wlać kilka nakrętek olejku do wanny lub kilkanaście kropli na gąbkę.
13,90
16,93 zł
Naturalis Olejek do kąpieli i pod prysznic - Afrodyzjak 250ml
Naturalis Olejek do kąpieli i pod prysznic - Afrodyzjak 250ml Olejki do kąpieli Domowe SPA pozwalają połączyć zabiegi higieniczne i pielęgnacyjne: swym działaniem poprawiają ukrwienie skóry, wzmacniają ją i odżywiają. Zostawiają wypielęgnowaną skórę i dobry nastrój. Zawierają naturalne ekstrakty roślinne utrzymujące skórę w dobrej kondycji. Składniki serii: Ekstrakt z kwiatu nagietka - bogaty w karoteny oraz flawonoidy. Stymuluje proces odnowy naskórka oraz przyspiesza gojenie się ran. Olejek zawiera naturalne ekstrakty z cynamonu i ylang ylang. Wspomaga mechanizmy obronne skóry, działa przeciwzapalnie, skutecznie łagodzi podrażnienia i zapobiega ich powstawaniu. Przeciw¬działa nadmiernemu złuszczaniu się naskórka, działa przeciwbakteryjnie i przeciwgrzybiczno. D-panthenol -intensywnie nawilża, zmiękcza i uelastycznia naskórek. Stymuluje wzrost i odnowę komórkową, łagodzi podrażnienia, działa kojąco i osłaniająco na nadmiernie wrażliwą skórę. Łagodzi skutki podrażnień słonecznych . Kompozycje olejków eterycznych -wykorzystują działanie aromaterapii: stworzą pożądaną atmosferę w łazience, pomogą przygotować się do intensywnego dnia lub zrelaksować wieczorem. Zostawiają wypielęgnowaną skórę i dobry nastrój. Sposób użycia: Wlać kilka nakrętek olejku do wanny lub kilkanaście kropli na gąbkę.
14,90
16,93 zł
Naturalis Olejek do kąpieli i pod prysznic - Antycellulit 250ml
Naturalis Olejek do kąpieli i pod prysznic - Antycellulit 250ml Olejki do kąpieli Domowe SPA pozwalają połączyć zabiegi higieniczne i pielęgnacyjne: swym działaniem poprawiają ukrwienie skóry, wzmacniają ją i odżywiają. Zostawiają wypielęgnowaną skórę i dobry nastrój. Zawierają naturalne ekstrakty roślinne utrzymujące skórę w dobrej kondycji. Składniki serii: Ekstrakt z kwiatu nagietka - bogaty w karoteny oraz flawonoidy. Stymuluje proces odnowy naskórka oraz przyspiesza gojenie się ran. Olejek zawiera naturalne ekstrakty z drzewa sandałowego i cytryny.. Wspomaga mechanizmy obronne skóry, działa przeciwzapalnie, skutecznie łagodzi podrażnienia i zapobiega ich powstawaniu. Przeciwdziała nadmiernemu złuszczaniu się naskórka, działa przeciwbakteryjnie i przeciwgrzybiczno. D-panthenol -intensywnie nawilża, zmiękcza i uelastycznia naskórek. Stymuluje wzrost i odnowę komórkową, łagodzi podrażnienia, działa kojąco i osłaniająco na nadmiernie wrażliwą skórę. Łagodzi skutki podrażnień słonecznych . Kompozycje olejków eterycznych -wykorzystują działanie aromaterapii: stworzą pożądaną atmosferę w łazience, pomogą przygotować się do intensywnego dnia lub zrelaksować wieczorem. Zostawiają wypielęgnowaną skórę i dobry nastrój. Sposób użycia: Wlać kilka nakrętek olejku do wanny lub kilkanaście kropli na gąbkę.
13,90
16,93 zł
1
/
2
Idź do strony:
Liczba wyświetlanych pozycji:
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka